El Consell programa un cicle per formar els equips directius d'escoles i instituts sobre la nova realitat

Per participar-hi és necessari inscriure-s'hi abans del 26 de juny.

Redacció
05 de juny del 2020
Actualitzat a la 13:26h
Una mestra d'institut netejant una taula.
Una mestra d'institut netejant una taula. | Eloi Tost
Els equips directius de primària i secundària del Berguedà es formaran sobre el nou panorama educatiu postcoronavirus. El Cicle de Reflexió és una formació gratuïta que organitza el Consell Comarcal del Berguedà i que constarà de tres sessions virtuals amb ponents de renom "per tal de posar a l’abast de les direccions dels centres eines de gestió i lideratge, experiències de lideratge educatiu, així com una aproximació en l’àmbit de la comunicació estratègica en temps de crisi", segons han explicat fonts comarcals.

El cicle començarà el 29 de juny de 10 hores a 11.30 hores amb Marta Esteve, directora de Fundació Carulla i Xavi López, director de l’escola pública Octavio Paz per parlar de lideratge educatiu.

El dia 30 de juny, es comptarà amb la participació de Carles Brugarolas, director del departament d’Estratègia, Lideratge i Persones de l’escola de negocis EADA per parlar d’eines i instruments de lideratge. I finalment, Samuel Rodríguez, pedagog i periodista amb llarga trajectòria en comunicació estratègica, centrarà l’última sessió del dia 1 de juliol amb comunicació estratègica en l’àmbit educatiu en contextos d’incertesa.

Per participar-hi és necessari inscriure-s'hi abans del 26 de juny.