El Museu de la Colònia Vidal, un dels primers de la comarca a reobrir les portes als visitants

La reobertura serà aquest dissabte, 6 de juny, respectant les mesures de seguretat i d’higiene

03 de juny del 2020
Actualitzat a les 19:11h
Visita teatralitzada al Museu de la Colònia Vidal (arxiu).
Visita teatralitzada al Museu de la Colònia Vidal (arxiu). | Axel Lapuerta
El Museu de la Colònia Vidal, a Puig-reig, reobrirà les visites al públic aquest dissabte 6 de juny. A causa de l’afectació de la Covid-19, el complex museístic ha adaptat la seva oferta de visites i ho farà amb tot un seguit de mesures de seguretat i d’higiene. D’aquesta manera, els museus de la comarca del Berguedà, com en altres indrets, tornen a anar obrint gradualment els seus espais als visitants.




Tal com a donat a conèixer el Museu de la Colònia Vidal, durant aquest estiu s’oferiran visites guiades els dissabtes i diumenges a les 11 del matí. A més, el primer dissabte de cada mes les visites seran teatralitzades, de la mà de la Remei i el Jepet, dos personatges que transporten els visitants al passat de la colònia tèxtil.

Paralel·lament, el Museu de la Colònia Vidal recorda que els visitants hauran de respectar les mesures de seguretat i d’higiene: ús de mascaretes, complir les distàncies de seguretats, així com utilitzar els punts d’higiene instal·lats al museu.

Per a grups concertats es pot triar dia i hora, i acompanyar la visita d’un esmorzar o dinar a la terrassa del Juventus, situat al costat del museu. A més, els grups de visita seran d’un màxim de vint persones i en els espais que ho requereixin l’accés es farà de manera escalonada.

Així doncs, el Museu de la Colònia Vidal reprèn la seva activitat després que el passat mes de març les visites quedessin paralitzades arran de l’esclat de la pandèmia de Covid-19. A més, enguany es compleix el 25è aniversari de la posada en marxa d’aquest complex museístic que forma part del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya. Les visites permeten conèixer la vida i el treball en una colònia tèxtil del segle XX.

Cal fer reserva prèvia per assistir a qualsevol visita a través del següent correu electrònic: [email protected]. Per a més informació es pot consultar la pàgina web del museu.
Arxivat a