Puig-reig celebra la Festa Major confinada a través dels mitjans de comunicació locals

El municipi ha viscut la seva Festa Major des de les llars a causa de la Covid-19

Redacció
02 de juny del 2020
Actualitzat a les 21:55h
Castell de focs de la Festa Major de Puig-reig 2020.
Castell de focs de la Festa Major de Puig-reig 2020. | Josep Genescà
Tot i que inicialment l’Ajuntament de Puig-reig, conjuntament amb la comissió de festes, van anunciar la decisió de suspendre la Festa Major d’enguany a causa de la pandèmia de coronavirus, finalment el municipi ha viscut la celebració de manera excepcional des de les llars, entre els dies 28 de maig i el 2 de juny, a través dels mitjans de comunicació locals.
 
La televisió local i Ràdio Puig-reig han retransmès el pregó de Festa Major d’aquest any, així com tot un seguit de vídeos programats de festes majors passades: correfoc, concerts, sardanes, castellers, espectacles, entre altres.

Els dos únics actes de la Festa Major han estat el castell de focs, un acte sorpresa que va tenir lloc el divendres passat, així com una bikinada des de casa a càrrec del grup de Joves de Puig-reig. A més, durant la celebració, l’Ajuntament de Puig-reig i la comissió de festes han animat als veïns a engalanar els seus balcons.

La Festa Major de Puig-reig és sempre una de les primeres del Berguedà i, per tant, ha sigut també de les primeres del calendari en veure’s afectada per la pandèmia de coronavirus. D’aquesta manera, els veïns i veïnes del municipi han pogut mantenir l’esperit d’una de les festes més importants de Puig-reig des de les seves llars.
 

Castell de focs de la Festa Major de Puig-reig 2020. Foto: Josep Genescà

 

Castell de focs de la Festa Major de Puig-reig 2020. Foto: Josep Genescà

Arxivat a