Una empresa de Gironella cedeix dispensadors de gel hidroalcohòlic als centres educatius de la vila

Les llars d’infants municipals oferiran servei d’acollida de 9 del matí a 1 de la tarda, amb un màxim de 5 infants per aula

Redacció
01 de juny del 2020
Actualitzat a les 18:07h
Un dels dispensadors s'ha col·locat a l'Escola de Gironella.
Un dels dispensadors s'ha col·locat a l'Escola de Gironella. | Aj. Gironella
L'empresa gironellenca MOM muntatges i manteniment ha iniciat la fabricació de dispensadors de peu per a gel hidroalcohòlic, i n'ha cedit un per a cada centre educatiu del municipi: l'Institut Pere Fontdevila, l’Escola de Gironella, l’Escola Sant Marc Bassacs i FEDAC Gironella. A més, l’Ajuntament n'ha adquirit per ubicar a diversos equipaments, com ara la Biblioteca Municipal o la pista de pàdel.
Coincidint amb l’entrada a la fase 2 del pla de desconfinament, els centres han afrontat la reobertura d'aquest dilluns seguint els protocols del Departament d'Educació, i s’han doblat els torns de neteja i desinfecció als centres. Així ho ha explicat la regidora d'Educació, Lurdes Roset.

Les llars d’infants municipals oferiran servei d’acollida de 9 del matí a 1 de la tarda, amb un màxim de 5 infants per aula per a les famílies que hagin de realitzar treball presencial sense possibilitat de flexibilitzar-lo, i s’habilitarà una aula i un espai al patí per a cada grup d’alumnes, evitant així el contacte entre grups. Paral·lelament, la resta de centres educatius han elaborat els seus propis plans de reobertura. 



 
Arxivat a