S'obre la preinscripció pel curs d’auxiliar de vendes adreçat a joves de 16 a 21 anys sense l’ESO

Aquest curs està organitzat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració de l’Ajuntament de Berga

Redacció
01 de juny del 2020
Actualitzat a les 12:00h
Oberta a Berga la preinscripció pel curs d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic del PTT.
Oberta a Berga la preinscripció pel curs d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic del PTT. | Aj. Berga
La preinscripció per accedir al curs d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic del Pla de Transició al Treball (PTT) està oberta i es pot fer del 25 de maig al 5 de juny. El PTT és una modalitat del Programa de Formació i Inserció adreçat a joves d’entre 16 i 21 anys que no tenen el Graduat en Educació Secundària Obligatòria (GESO) i volen formar-se per accedir al món laboral.

Aquest curs està organitzat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració de l’Ajuntament de Berga.

Característiques del curs

El curs d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic té la durada d’un curs acadèmic, de setembre a juny, i les classes es realitzen amb grups d’entre 15 i 17 persones. El curs permetrà a l’alumnat realitzar operacions auxiliars de reposició, disposició i condicionament de productes al punt de venda; manipular i traslladar productes en la superfície comercial i el repartiment de proximitat utilitzant transpalets i carretons de mà; proporcionar atenció i informació operativa, estructurada i protocol·litzada a la clientela; preparar comandes seguint procediments establerts i adquirir coneixements d’ofimàtica i tècniques administratives bàsiques.

Certificació de la formació realitzada

Els nois i noies que realitzin el curs obtindran un certificat per acreditar la formació rebuda i les competències professionals adquirides. La superació d’un curs PTT permet la realització de les Proves d’Accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà i l’accés a un Centre de Formació d’Adults per obtenir el graduat en educació secundària obligatòria.

Formalització de la preinscripció i matrícula

Les persones interessades en fer el curs d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic hauran d’aportar la documentació següent: el full d’inscripció, el document original i una fotocòpia del DNI de l’alumne/a i del tutor/a legal en cas de ser menor d’edat, el document original i una fotocòpia de la Targeta Sanitària Individual (TSI) i el document original i una fotocòpia del llibre de família. La preinscripció caldrà fer-la telemàticament, a través de l’adreça de correu electrònic a8960273@xtec.cat. El període establert per a la presentació de sol·licituds finalitzarà el 5 de juny i la matriculació es portarà a terme de l’1 al 10 de setembre. Per a més informació, podeu trucar al telèfon 93 821 33 61.
Arxivat a