Puig-reig prohibeix la circulació a l'avinguda 1 d'Octubre als vespres per dedicar la zona a les famílies

El consistori restringeix el pas de vehicles per convertir aquest espai en una zona per a pares i infants

28 de maig del 2020
Actualitzat a les 18:12h
L'avinguda 1 d'Octubre de Puig-reig.
L'avinguda 1 d'Octubre de Puig-reig. | INSS Puig-reig
L'Ajuntament de Puig-reig restringirà l'accés de vehicles a l'avinguda 1 d'Octubre per convertir aquest espai del municipi en una zona pensada per a les famílies i als infants. La prohibició provisional per circular en aquesta avinguda entrarà en vigor divendres 29 de maig i s'aplicarà cada dia de 6 de la tarda a 9 del vespre fins a nou avís. 

La iniciativa del consistori "vol donar un espai més ampli als infants perquè puguin jugar i practicar diferents esports com anar en bicicleta o fer patinatge". Es pretén que "la quitxalla pugui jugar amb els progenitors sense que hi hagi cap perill al voltant i es puguin respectar les mesures de seguretat i distancialment". Fonts de l'Ajuntament de Puig-reig indiquen que "conscients que hem de seguir respectant les mesures de seguretat per tal d'afrontar de la millor manera la Covid-19, encara queda prohibida la utilització dels parcs infantils, ja que els materials d'aquests poden ser una gran front propagadora del virus". 

La zona on s'aplicarà la restricció de vehicles comença a  l'alçada de la piscina municipal i va fins a la bibiloteca. La prohibició de circular per aquesta zona serà per a tothom, excepte veïns.