Andreu Simon bat el rècord del Pedraforca

Ha superat la marca de Quico Soler amb un temps d'1 hora i 27 segons

28 de maig del 2020
Actualitzat a les 12:32h
El corredor català Andreu Simon, al Pedraforca.
El corredor català Andreu Simon, al Pedraforca. | Andreu Simon / Instagram
Andreu Simon, corredor de l'equip Buff Pro Team i campió del món de trail amb la selecció espanyola, ha esmicolat el rècord de temps de pujar i baixar el cim del Pedraforca. La gesta va tenir lloc el passat dissabte 24 de maig. El recorregut escollit per Simon va ser el més clàssic, partint del refugi Lluis Estasen i fent l’ascens pel coll del Verdet. L'atleta va realitzar el descens per tartera del Pedraforca.

El campió de trail running, corredor català a qui la diabetis que pateix no li impedeix practicar el seu esport al màxim nivell, va pujar el Pedraforca en poc menys de 45 minuts i va baixar-lo en un quart d'hora. És un terreny que coneix molt bé perquè el seu pare ja li portava de petit. 

L'atleta de Sant Vicenç dels Horts, de 29 anys, ha superat així el rècord establert per Quico Soler als anys 80, fixant la marca en un temps d'1 hora i 27 segons. 

Andreu Simon ha assegurat al seu compte d'Instagram que sent "un orgull immens que el meu nom estigui al mític paper del Refugi Estasen". "No tenia la data marcada al calendari però... les casualitats fan que el dissabte, ens trobem amb en Biel Rafols pujant el Pedraforca. Em diu que estic pujant fort, que em veu fi. Mentre baixem, m‘explica que el Kiku tenia un rècord... Dissabte després de sopar li dic que intentaré pujar i baixar en menys d'una hora, que començaré a les 8. Dit i fet", ha relatat a la xarxa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

24/05/2020 No tenia la data marcada al calendari però... Les casualitats fan que el dissabte, ens trobem amb @biel_rafols pujant el Pedraforca. Em diu que estic pujant fort, que em veu fi. (Si el Biel m’ho diu... bona senyal) mentre baixem, m‘explica que el Kiku tenia un rècord... mmm soc de sang calenta! Dissabte després de sopar li dic que intentaré pujar i baixar en menys 1h, que començaré a les 8:00h. Dit i fet, Biel i @nilcorominas agafen un parell de càmeres i resultat: un orgull immens que el meu nom estigui al mític paper del @refugiestasen Pd: el vídeo complet en uns dies!!! • 24/05/2020 No estaba marcado pero... las coincidencias hacen que, el sábado, nos encontramos con @biel_rafols haciendo una subida express al Pedraforca. Me dice que me ve bien... si él lo dice, buena señal!! Después de ponernos al día, me dice que Kiku Soler tenia un récord y al ser de sangre caliente... Después de cenar le digo que intentaré subir y bajar en menos de 1h, que a las 8h empiezo. Biel i @nilcorominas salen un poco antes y... resultado: ilusión gigante ver mi nombre en el mítico papel del @refugiestasen Pd: el vídeo completo en unos días!!! @buffofficial #buffproteam #livemorenow #changingdiabetes #diabetesempowered

A post shared by ANDREU SIMON AYMERICH (@andreusimon) on