La CUP es presenta a La Nou de Berguedà amb l'objectiu de revitalitzar el poble

Joan Marcet, Mercè Samsó, Martina Marcet i Mercè Fuentes ocuparan els primers llocs de la llista

Redacció
17 d'abril del 2015
Actualitzat a les 17:35h
La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) s'està estenent per la comarca, després de veure's consolidada a la capital. De fet, ja ha fet pública la seva concurrència en alguns municipis, com és el cas de la Nou de Berguedà, on aquest divendres s'han fet públiques les persones que encapçalaran la llista. 

Seran Joan Marcet, Mercè Samsó, Martina Marcet i Mercè Fuentes, els que tiraran endavant la Candidatura a la Nou. El seu objectiu, han dit, és donar un impuls revitalitzador al municipi i a Malanyeu. En aquest sentit, han informat que tenen pensades una sèrie d'actuacions que ajudaran a "fer viure" i "tirar endavant" el poble, amb propostes relacionades amb la participació, la transparència, les polítiques socials, la sostenibilitat, el medi ambient o la millora de les infraescturtures. 

Pel que fa als perfils, Joan Marcet té 23 anys, és ramader agroecològic, tècnic superior en activitat físico-esportives i bomber en campanyes forestals; Marcè Samsó té 31 anys i és psicòloga i psicoterapeuta especialitzada en atenció a les dones i conflictes familiars; Martina Marcet té 29 anys, és ramadera agroecològica, llicenciada en sociologia i màster en pensament contemporani; i Mercè Fuentes, la més veterana, té 65 anys i és metgessa de família jubilada. 

La presentació pública del programa de la CUP a la Nou es farà el proper 10 de maig, sota el lema 'La Nou i Malanyeu, pobles vius!'.