«Que cap empresa tanqui», la campanya de les Cambres de Comerç per salvar els negocis

La delegació de la Cambra al Berguedà s'ha unit a la iniciativa que es desenvolupa des de les 13 cambres de comerç de Catalunya, i coordinada per les Cambres de Terrassa, Barcelona i Girona

Redacció
26 de maig del 2020
Actualitzat a la 13:07h
El president de la Cambra de Comerç del Berguedà, Joan Boix (arxiu).
El president de la Cambra de Comerç del Berguedà, Joan Boix (arxiu). | Aida Morales
La delegació de la Cambra de Comerç del Berguedà, amb l’objectiu de donar suport al teixit empresarial en uns moments tan difícils i futur incert en col·laboració amb el Consell General de Cambres de Catalunya, ha decidit engegar el projecte "Que cap empresa tanqui" que té com a objectiu aconseguir la informació de l’estat actual de les empreses i saber les seves perspectives econòmiques dels pròxims mesos. Es tracta d'una iniciativa que es desenvolupa de manera simultània des de les 13 cambres de comerç de Catalunya, i coordinada per les Cambres de Terrassa, Barcelona i Girona.

Mitjançant les respostes que donin les empreses, la delegació de la Cambra de Comerç del Berguedà, podrà aconseguir informació de primera mà sobre l’estat actual de les empreses de la zona d’influència cameral i així poder assessorar personalment amb l’ajuda de professionals. Junts, podran treballar perquè les empreses evolucionin i es consolidin, amb la mínima afectació per la problemàtica que estem passant a conseqüència de l’estat d’alarma i el confinament obligatori.

L’objectiu és que, actuant des d’una visió sectorial, territorial i nacional, cap empresa tanqui per manca d’informació, assessorament o, fins i tot, d’explorar possibles sinergies amb altres empreses del seu o d’un altre sector, que les permeti seguir endavant; aconseguint així, mantenir el ric i divers teixit socioeconòmic del territori, expliquen des de la Cambra del Berguedà.
 
Les empreses que estiguin interessades en rebre l’assessorament en el marc d'aquesta iniciativa poden trobar tota la informació necessària en aquest enllaç.