Coronavirus

Berga restableix l’horari habitual del servei de bus

El servei de bus urbà de Berga compta amb un total de 26 trajectes, de dilluns a divendres, i 8 trajectes els dissabtes feiners

per Pilar Màrquez Ambròs , 25 de maig de 2020 a les 10:50 |
Bus urbà. | Aj. Berga
El servei de bus urbà de Berga torna a operar en el seu horari habitual des del dilluns 25 de maig. El servei de bus urbà de Berga compta amb un total de 26 trajectes, de dilluns a divendres, i 8 trajectes els dissabtes feiners. El servei estarà en funcionament de les 7:30 a les 20:30h, de dilluns a divendres laborables, i de 9 a 13h els dissabtes.

El 24 de març, es va limitar el servei de bus urbà. Des de llavors, més s'oferien els trajectes de les línies corresponents a la franja horària matinal i es van suprimir les de la tarda en compliment de les mesures establertes per les autoritats governamentals en matèria de transport públic per evitar els contagis per coronavirus.


A partir del dilluns, 25 de maig, el servei restablirà l'horari habitual, tenint en compte la flexibilització de les restriccions de la fase 1 del desconfinament.

Es mantindran les mesures preventives aplicades amb anterioritat.


El 16 de març es va suprimir la dispensació de bitllets a l’interior de l’autobús per evitar l’intercanvi de diners en metàl·lic i també es va habilitar la porta posterior del vehicle per a l’accés i el descens dels passatgers. A més, el bus va incrementar les mesures d’higiene incorporant un dispensador de líquid hidroalcohòlic desinfectant per tal que els usuaris i usuàries puguin fer-ne ús en compliment de les mesures de prevenció establertes per les autoritats sanitàries. L’ús de la mascareta serà obligatori per a les persones que accedeixin al bus.

 

Arxivat a:
Societat, bus urbà, Berga
Participació