Guardiola de Berguedà inicia les obres de construcció de la sala polivalent

La finalitat de l’equipament és aplegar actes multitudinaris i activitats esportives

22 de maig del 2020
Actualitzat a les 20:44h
Treballs de construcció de la sala polivalent, avui.
Treballs de construcció de la sala polivalent, avui. | Axel Lapuerta
L’Ajuntament de Guardiola de Berguedà ha iniciat els treballs de construcció del nou equipament que acollirà la sala polivalent del poble, situada al costat de les piscines municipals. Així ho ha confirmat l’alcalde de la població, Josep Lara, a NacióBerguedà.

El passat mes de febrer, el consistori guardiolenc va signar el contracte d’adjudicació de les obres amb l’empresa Actiutec Grup SL, que recentment ha iniciat la construcció de la futura sala polivalent del municipi.

La finalitat d’aquest espai és acollir tota mena d’actes multitudinaris, com ara la Festa Major, i diferents activitats esportives, tal com assegura l’Ajuntament de Guardiola de Berguedà. De fet, l’antic pavelló del municipi, que va ser enderrocat fa deu anys a causa dels problemes estructurals que patia, el poble ja l’utilitzava amb aquestes finalitats.
 

Treballs de construcció de la sala polivalent, avui. Foto: Axel Lapuerta

 
L’edifici tindrà unes dimensions de 22x42m i s’està construint als peus de la pista poliesportiva de 4.500 metres quadrats. El solar compta amb tots els serveis urbanístics bàsics (subministrament d’energia elèctrica, xarxa d’abastament d’aigua i de sanejament, enllumenat públic, entre altres), d’acord amb el projecte.

En aquest context, està previst que l’equipament es complementi l’edifici de les piscines municipals, que compta amb bar, vestidors, dutxes, serveis, magatzems, rocòdrom, diferents sales, etc.

L’actuació té un cost de 410.000€ i està finançada per la Diputació de Barcelona. Tal com assegura el consistori guardiolenc, els diners de l’obra s’han aconseguit en les meses de concertació.
 

Treballs de construcció de la sala polivalent, avui. Foto: Axel Lapuerta