GRÀFIC Una nova defunció a l'Hospital Sant Bernabé després d'onze dies sense cap mort

En les últimes hores no hi ha hagut cap nova alta

22 de maig del 2020
Actualitzat a les 21:36h
Hospital Sant Bernabé de Berga (arxiu).
Hospital Sant Bernabé de Berga (arxiu). | HSB
El nombre de pacients ingressats a l’Hospital Sant Bernabé amb diagnòstic de Covid19 és, a dia d'avui, de 14. D'aquests, 5 tenen la PCR positiva, un més que ahir. En les últimes 24 hores, hi ha hagut una nova defunció per coronavirus i no s'ha donat cap nova alta a domicili. Fins ara s'han acumulat 42 decessos i 115 altes a l'hospital comarcal 

En la majoria de casos els pacients tenen una estada llarga al centre hospitalari i durant els dies que el pacient està hospitalitzat es van fent controls de PCR amb l'objectiu de detectar en quin moment es negativitza i supera la malaltia. 

Pel que fa als professionals, no hi ha hagut variacions. Entre el personal sanitari, no hi ha casos des del passat 21 d'abril i la majoria dels 60 infectats ja s'han recuperat. 

Fonts oficials de l'hospital comarcal han informat aquesta tarda que, a partir d'ara, els comunicats amb dades de pacients ingressats, altes i defuncions passaran a ser setmanals. És a dir, que ja no es comunicaran dia a dia. Una decisió que s'ha pres "tenint en compte l'evolució de la situació del coronavirus al centre", han afirmat. Les dades s'actualitzaran cada divendres al migdia. 

Arxivat a