Aquest dimarts es posen a la venda mascaretes infantils amb els dibuixos de la Patum

La Fundació Horitzó del Berguedà ha impulsat la iniciativa en col·laboració amb un grup de dones voluntàries i la farmàcia Cosp de Berga

19 de maig del 2020
Actualitzat a les 18:45h
Les mascaretes infantils amb dibuixos de la Patum.
Les mascaretes infantils amb dibuixos de la Patum. | Cedida
La Fundació Horitzó del Berguedà, en col·laboració amb un grup de dones voluntàries i la farmàcia Cosp de Berga, ha posat a la venda mascaretes infantils amb dibuixos de la Patum.

Les mascaretes poden comprar-se ja a partir d'aquest dimarts 19 de maig a la Farmàcia Maria Cosp, al Passeig de la Pau, número 55 de Berga. N'hi ha de tres tipus i totes permeten la possibilitat d'introduir-hi un filtre. Les mascaretes són de diferents colors i amb dibuixos com les guites, els plens, les maces, el tabal, els gegants o els nans nous. 

El preu dels diferents tipus de mascaretes infantils és de 5, 7 i 10 euros, segons si porta dues capes de polièster certificat, una cap de polièster i una de cotó o dues capes de cotó. L'import íntegre de la mascareta anirà destinat al Grup Horitzó, entitat del tercer sector que es dedica a la reinserció laboral de persones amb problemes de malalties mentals i diversitat funcional. 
 

Hi ha tres tipus de mascareta segons el material utilitzat. Foto: Cedida


Arxivat a