El pas de camions per la C-26 es restringirà de forma «immediata»

El secretari d'Infraescturctures i Mobilitat ha enviat una carta als alcaldes de Borredà i de les Llosses assegurant que la senyalització es realitzarà en breu

per Redacció , 16 d'abril de 2015 a les 10:36 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 d'abril de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Finalment, i després de la darrera petició de l'alcalde de Borredà, Joan Roma, i del de les Llosses (Ripollès), David Serrat, perquè es posés solució a la continuada accidentalitat a la carretera C-26 entre Berga i Ripoll, derivada del pas de camions de gran tonatge, el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha decidit moure fitxa. Ho ha fet, a través d'un escrit del Secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Ramon Font, que ha enviat una carta als dos Ajuntaments assegurant que la senyalització de la restricció de camions de més de 12 metres de longitud en aquest tram es realitzarà de forma “immediata”. 

De fet, fa un mes, el Parlament de Catalunya ja va acordar començar a impulsar estudis i projectes per millorar la senyalització i, per la seva part, l'Ajuntament de Borredà ho havia demanat en diverses ocasions a través del grup parlamentari del Partit dels Socialistes de Catalunya


Per a Roma, l'anunci del Secretari d'Infraesctructures representa una bona notícia, ja que el pas d'aquest tipus de camions suposa “un autèntic perill” pels conductors que utilitzen la carretera habitualment. Així mateix, l'alcalde de Borredà espera “veure la nova senyalització en els propers dies” i, en el mateix sentit, “comprovar el resultat esperat”. 

 

 

Participació