Uns 600 nens participaran a la cantata conjunta de l'EMMB amb escoles d'Avià i Berga

Aquest dijous es realitzaran dues sessions a causa de l'elevat nombre de participants

Redacció
15 d'abril del 2015
Actualitzat a les 21:25h
Uns 600 nens i nenes de P4 i P5 de les diferents escoles d'Avià i de Berga participaran aquest dijous a la segona cantata organitzada conjuntament amb l'Escola Municipal de Música de Berga. Aquest any, després que en l'anterior edició s'interpretés 'La Rebel·lió a la Cuina' es cantarà 'La Vaca Florinda', una cantata escrita per Manel Justícia amb música de Ferran Andechaga, Sergi Esparza i Sara Hernàndez. 

De fet, i com a conseqüència del gran nombre de participants, es realitzaran dues sessions, una primera a les 10.30 hores, i una altra de posterior a les 12.30 del migdia. A la primera, hi intervindran els alumnes de P4 i P5 de les escoles de Sant Joan, Santa Eulàlia i la Valldan de Berga; mentre que a la següent, serà el torn dels mateixos cursos de les escoles Vedruna, Xarxa i Santa Maria d'Avià. 

L'espectacle estarà dirigit per la professora de l'EMMB Marissa Badia i acompanyada per la Jove Banda de l'Escola, que dirigeix Roger Sellart. A més, serà narrada pel mateix autor del conte, Manel Justícia.
Arxivat a