VÍDEO El nou senzill dels Mercado Negro que vol fer-se sentir amb força al mercat mexicà

El mític grup berguedà ha publicat 'Los Genios de la Historia' amb la col·laboració d'Aaron Aguilar, lider i guitarrista de la banda mexicana Intrusos | Treballen per fer realitat una gira conjunta

13 de maig del 2020
Actualitzat a les 17:52h
Imatge del videoclip del nou senzill dels Mercado Negro.
Imatge del videoclip del nou senzill dels Mercado Negro. | Mercado Negro


El mític grup berguedà Mercado Negro ha presentat Los Genios de la Historia ft. Instrusos, el setè senzill del nou disc Lo que pasa en las Vegas, se queda en las Vegas, que publicarà amb la seva companyia discogràfica Flor y Nata Records. 

El tema està acompanyat per un clip produït per l'empresa barcelonina Low Battery Boyz. La lletra de la cançó és de Pere Gené, la veu i l'ànima d'una de les bandes més mítiques i llegendàries de la música dels 70 com és el grup Lone Star. També hi destaca la col·laboració d'Aaron Aguilar, lider i guitarrista de la banda mexicana Intrusos, un dels grups amb més projecció del moment en l'escena mexicana.

Mercado Negro ja ha funcionat molt bé a Mèxic amb anteriors treballs. Fa pocs dies els berguedans van ser entrevistats a Fresh Post TV. Amb aquest nou treball, doncs, els Mercado Negro esperen entrar amb més força al mercat mexicà i treballar en una gira conjuntament amb Intrusos.

La portada del senzill és una pintura exclusiva per a l'ocasió, de l'artista de Gironella Sílvia Lleonart.
 

Portada del nou senzill de Mercado Negro. Foto: Sílvia Lleonart