Berga pavimentarà els principals vials del polígon de la Valldan per un import de 92.000 euros

Es preveu la formació d’un pas de vianants elevat a la carretera de Solsona per tal de reduir la velocitat dels vehicles i millorar la comunicació de vianants entre el polígon i el camí ral de Cardona

Redacció
13 de maig del 2020
Actualitzat a les 11:33h
Polígon de la Valldan.
Polígon de la Valldan. | Aj. Berga
L’Ajuntament de Berga ha iniciat el procediment per fer efectiva l’adjudicació del contracte d’obres que té per objecte el reforç del paviment asfàltic de la calçada dels vials principals del Polígon Industrial de la Valldan per un import de gairebé 92.000 euros. L’actuació se centrarà en els trams del polígon que presenten un major desgast i implicarà treballs de reparació del paviment asfàltic viari en una superfície de fins a 5.500 metres quadrats.

També es preveu la formació d’un pas de vianants elevat a la carretera de Solsona, a l’extrem sud-est del polígon, per tal de reduir la velocitat dels vehicles i millorar la comunicació dels vianants entre el polígon i el camí ral de Cardona, ja que es tracta d’un tram molt freqüentat. A banda, aquesta actuació donarà compliment al compromís adquirit durant el plenari municipal ordinari del passat mes d’octubre arran d’una moció presentada pel grup municipal Junts per Berga sobre el manteniment i l’adequació de la carretera de Solsona i el camí ral de Cardona.

Característiques de la licitació

L’import del contracte és de 91.737,12 euros (IVA inclòs) i el termini estimat per a d’execució de les obres serà de 2 setmanes. En l’execució d'aquest contracte també s'inclou com a criteri mediambiental promoure el menor número d’emissions de diòxid de carboni possibles en la fase de realització dels treballs. El dilluns, 11 de maig, es va publicar l’anunci de licitació al perfil del contractant de l’Ajuntament de Berga i es va obrir el període per a què les persones naturals i jurídiques interessades puguin presentar les seves ofertes en relació al projecte esmentat.

Les ofertes es podran presentar fins a les 23:59 h del diumenge, 31 de maig de 2020, a través de l’ús del sobre digital. El sobre digital és un sistema de licitació electrònica ensobrada que permet la presentació i l’obertura d’ofertes de manera electrònica garantint la confidencialitat del seu contingut fins al moment de l’obertura. Les empreses licitadores hauran d’acreditar la seva solvència econòmica, tècnica i professional per optar a la contractació d’aquestes obres.

La mesa de contractació formada per un president/a, tres vocals i un secretari/a avaluarà totes les propostes presentades amb l’objectiu d’escollir l’oferta que resulti més adequada i avantatjosa per a la licitació.

Podeu consultar tota la informació referent a aquesta licitació a través del perfil del contractant disponible al web de l'Ajuntament de Berga o accedint en aquest enllaç:

https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_pscp/AppJava/notice.pscp?reqCode=viewCn&idDoc=62196268&lawType=