Unes 1.100 persones voten el millor cartell de la Patum 2015

En la votació hi han participat persones de 65 poblacions

Redacció
15 d'abril del 2015
Actualitzat a les 17:14h
Després que el passat 28 de març se seleccionessin els cinc cartells finalistes per anunciar la Patum d'aquest 2015, un total de 1.136 persones han votat el que han considerat el millor. Ho ha informat l'Ajuntament de Berga i el Patronat Municipal de la Patum aquest dimecres, després de precisar que, d'aquests, 1.099 també han votat el millor cartell anunciador de la Patum infantil. 

Tots aquests vots han procedit de persones majoritària ment berguedanes (967), tot i que el total està repartit entre 65 poblacions. D'aquesta manera, se sap que han votat persones de Benicarló (Castelló de la Plana), Azuqueca de Henares (Guadalajara), d'Osca, de Palma de Mallorca, de Madrid, d'Andorra i d'Àustria. La major part d'aquests vots s'han concentrat durant els dies de Setmana Santa, Dissabte Sant i el dissabte després de Pasqua, seguint la tònica de les edicions anteriors. 

Segons ha manifestat el Patronat, la votació ha estat un “èxit”, tot i que hi ha hagut menys vots que l'any passat, quan van participar-hi 1.311 persones. El cartell guanyador es donarà a conèixer públicament el 17 de maig, just després del Ple Extraordinari de l'Ascensió, que es farà per aprovar la festa. 
 

Els cinc preseleccionats per esdevenir Cartell de la Patum

Arxivat a