La Farmàcia Maria Cosp fa una donació de 2.000 euros a l'Hospital Sant Bernabé

Els diners s'han aconseguit amb la venda "al preu de la voluntat" de mascaretes fetes per dones berguedanes i altres articles contra la Covid-19

11 de maig del 2020
Actualitzat a la 13:09h
La farmacèutica Maria Cosp (al centre de la foto) ha fet entrega del xec de 2.000 a l'hospital.
La farmacèutica Maria Cosp (al centre de la foto) ha fet entrega del xec de 2.000 a l'hospital. | Cedida
La Farmàcia Maria Cosp de Berga ha fet una donació de 2.000 euros a l'Hospital Sant Bernabé de Berga aquest dilluns al matí. 

L'establiment va posar a la venda el passat mes de març "al preu de la voluntat" mascaretes fetes per dones berguedanes i altres articles contra la Covid-19. És així com en un període d'un mes i mig ha aconseguit recaptar 2.000 euros que ha entregat al centre de manera solidària. 

La donació té per objectiu "ajudar a la compra de material i a les necessitats" de l'hospital comarcal, segons han indicat fonts de la farmàcia. Des de la Farmàcia Cosp, han volgut agrair especialment la col·laboració del grup de dones berguedanes que "de forma totalment desinteressada" han cedit material, l'han cosit, tallat i treballat "per tal que en moments de gran incertesa a Berga hi haguessin mascaretes". D'aquesta manera, han destacat la contribució desinteressada de Rosa Llorenç, Ester Cardona, Fina Fígols, Maria Mercè Toneu, Pilar Artigas, Dolors Garnica, Maria Boixader, Maria Huch, Montse Cosp i Montse Serra. 

 


Arxivat a