«Confina't a la vora del foc» s'afegeix a la desescalada

Redacció
10 de maig del 2020
Actualitzat a les 21:28h
Il·lustracions: Bet Calderer / Text: Xavier Gonzàlez-Costa
Il·lustracions: Bet Calderer / Text: Xavier Gonzàlez-Costa
Per ajudar-vos a passar el confinament, des de ja fa més d’un mes, NacióBerguedà ha recuperat diàriament una de les millors històries de Xavier Gonzàlez-Costa publicades a la secció "A la vora del foc", amb il·lustracions de Bet Calderer.

Ara que ja ha començat la desescalada i les persones podem sortir algunes hores al carrer per fer esport o esbargir-nos mínimament, sempre tenint en compte les pertinents mesures de seguretat, tanquem aquesta iniciativa, esperant no haver-la de reprendre mai més, almenys per culpa d’unes circumstàncies com les que ens ha tocat de viure aquests mesos.

Esperem que durant aquest temps en què us hem acompanyat cada dia, haguem fet una mica més distreta la vostra estada a casa. La secció "A la vora del foc" continuarà publicant periòdicament nous textos i dibuixos del Xavi i la Bet, com era habitual abans del confinament.

A la vora del foc és una secció que va néixer per Sant Jordi de 2015 de la col·laboració de Xavier Gonzàlez-Costa i Yorgos Konstantinou i que continua en l'actualitat amb les il·lustracions de Bet Calderer.