Gironella agilitza el pagament de les factures de proveïdors per pal·liar els efectes de la pandèmia

L'Ajuntament pagava fins ara les factures a 30 dies després d'aprovar-les i ara ha aconseguit fer-ho en 9-12 dies

08 de maig del 2020
Actualitzat a les 12:55h
Imatge de Gironella.
Imatge de Gironella. | Aj. Gironella
L'Ajuntament de Gironella ha agilitzat el pagament de les factures de proveïdors per a pal·liar els efectes de la pandèmia de coronavirus. 

Segons ha informat l'alcalde David Font aquest era un dels punts amb què el consistori va comprometre's en un primer paquet de mesures econòmiques per combatre la crisi. L'Ajuntament de Gironella pagava fins ara les factures a 30 dies després d'aprovar-les i ara ha aconseguit fer-ho en 9-12 dies, ha confirmat Font.

"Vam activar un mecanisme intern per agilitzar-ho molt tot. Totes les factures que teníem aprovades fins el 21 d'abril les vam pagar el 30 d'abril. D'altra banda, les factures que vam aprovar el 5 de maig, tenim la previsió de pagar-les el dia 15", ha detallat. Pagant aquesta última remesa de factures d'uns 70.000 euros, l'Ajuntament de Gironella hauria eixugat tot el deute a proveïdors. 

En paral·lel, l'Ajuntament ha continuat treballant en les mesures econòmiques per fer front al coronavirus amb una línia d’accions d’ajuda econòmica a les famílies i al sector empresarial del municipi. Aquest divendres hi ha prevista una reunió del consistori amb els comerciants per explicar-los les darreres accions que s'incorporaran al paquet de mesures finals. 

Arxivat a