La residència de Bagà pateix dues defuncions aquest dimecres

En total són 29 les persones que han perdut la vida en aquest centre des de l’inici del brot

06 de maig del 2020
Actualitzat el 07 de maig a les 2:36h
Residència Salarich - Calderer de Bagà.
Residència Salarich - Calderer de Bagà. | Aj Bagà
La direcció de la residència Salarich - Calderer de Bagà informa que el centre ha patit avui dimecres dues noves defuncions. Una de les víctimes estava derivada a Vic i havia donat positiu en les proves, mentre que l’altra persona es trobava aïllada tot i donar negatiu en els resultats.

Amb aquestes dues darreres defuncions, en total són 29 les persones que han perdut la vida des que es va iniciar el brot de coronavirus en aquest centre. Així ho confirmen les dades facilitades als familiars dels usuaris. Tanmateix, no es pot determinar si totes les morts han estat a causa de la Covid-19, arran de la falta de proves PCR i de testos ràpids.

En aquests moments, tres residents, que van donar negatiu en el moment de passar la prova, es troben hospitalitzats a l’Hospital Sant Bernabé de Berga. Paral·lelament, cinc residents, que es tracten de casos negatius, es troben aïllats per símptomes o per estar prop d’usuaris amb resultat positiu.

Al mateix temps, 22 residents es troben aïllats amb les proves passades i amb resultat positiu. D’aquests 22, hi ha set usuaris que porten més de 10 dies sense símptomes.