Horrorland guanya per segon any consecutiu el premi al millor Scream Park d’Europa

Els responsables del parc de terror estan pendent de l'evolució de la Covid-19 per prendre decisions sobre la seva obertura i corresponent operativa pel proper Halloween

06 de maig del 2020
Actualitzat a les 14:36h
Comiat de temporada d'Horrorland 2019.
Comiat de temporada d'Horrorland 2019. | Cedida
Horrorland ha guanyat per segon any consecutiu el premi al "Millor parc del terror d’Europa" A més, s’ha estrenat en la categoria de "Millor animació de carrer". Els Scare Awards són els premis del sector del terror més importants d’Europa. Els entrega una associació formada per diferents experts del món del terror, l’oci i l’espectacle. En aquesta edició, aquest ha estat un premi atorgat de manera telemàtica a causa de les actuals circumstàncies de crisi sanitària. El guardó comptava amb fins a 90 nominats repartits en 16 categories diferents.

Horrorland hi era nominat juntament amb cinc parcs més d’Europa. Tots ells amb pressupostos que multipliquen més de quatre vegades la inversió del parc situat a Cercs. El jurat ha decidit guardonar el parc català destacant "la innovació, la tecnologia i l’alt grau de satisfacció del públic visitant".

Per primera vegada, el primer parc del terror de la península, ha rebut el premi a la "Millor animació de carrer", gràcies a la creativitat dels seus espectacles, la qualitat del vestuari, el maquillatge i el bon ús de la pirotècnia i els efectes especials.

12 premis en 2 anys d'existència

Horrorland ja acumula 12 guardons en tan sols dues temporades. Uns reconeixements que David Moreno, un dels directors del parc, ha valorat molt positivament: "Estem realment emocionats: aquest tipus de premis donen sentit a la nostra feina i ens animen encara més a seguir fent una cosa molt bonica: crear experiències que fan molt feliç a la gent i això és el que més ens omple".

Actualment, els responsables d'Horrorland estan pendents de l'evolució i estat de la Covid-19 per prendre decisions sobre la seva obertura i corresponent operativa per a la temporada 2020.