La residència de Bagà pateix una nova defunció, la vint-i-setena des de l’inici del brot

La darrera víctima havia donat positiu en les proves realitzades

05 de maig del 2020
Actualitzat a les 18:21h
Residència Salarich Calderer de Bagà.
Residència Salarich Calderer de Bagà. | Aj Bagà
La residència Salarich - Calderer de Bagà ha patit, aquest dimarts, la vint-i-setena defunció des de l’inici del brot de coronavirus, tot i que no es pot determinar si totes les morts han estat a causa d’aquesta malaltia, arran de la falta de proves PCR i de testos ràpids. La darrera víctima de la Covid-19, en aquest centre, es trobava derivada a Manresa i havia donat positiu en les proves.

D’acord amb les dades facilitades per la direcció de la residència de Bagà als familiars, en aquests moments 22 residents es troben aïllats amb les proves passades i amb resultat positiu. D’aquests 22, hi ha sis residents que porten més de deu dies que no presenten símptomes.

Al mateix temps, un total de sis residents es troben aïllats per símptomes o per estar prop de residents amb resultat positiu. Aquestes sis persones van donar totes resultat negatiu en les proves realitzades.

Paral·lelament, tres residents del centre es troben hospitalitzats a l’Hospital Sant Bernabé de Berga, els quals van donar negatiu quan van passar la prova.