FOTOS Slim Safont pinta un doble mural sobre el diàleg intergeneracional a Montmajor

Enllestirà el seu treball al municipi aquesta setmana després d'haver-se hagut d'aturar a causa de l'estat d'alarma per la Covid-19

05 de maig del 2020
Actualitzat a les 12:24h
Un dels murals realitzats al parc infantil de Montmajor.
Un dels murals realitzats al parc infantil de Montmajor. | Cedida
L'artista berguedà Nil Safont Slim enllestirà aquesta setmana un doble mural de grans dimensions al parc infantil de Montmajor. El berguedà va començar a pintar al poble del 6 al 16 de març. Va completar un primer mural però haver d'aturar-se a causa de l'estat d'alarma per la Covid-19. Finalment, entre dimarts i dimecres d'aquesta setmana, hi tornarà per acabar el segon mural. "El treball pretén simbolitzar un diàleg intergeneracional que convida a la reflexió a qui l'observa", ha explicat la regidora d'Ensenyament i Comunicació de Montmajor, Montse Davins. 

Nil Safont és cada vegada més conegut i sol·licitat en el món de l'art urbà, però això no li impedeix deixar la seva empremta de nou ben a prop de casa amb un treball que ara podran gaudir tots els montmajorencs i montmajorenques.

Inspirat per l'entorn social de l'indret on pinta els seus murals, les obres de Safont decoren ciutats com Gant, Los Angeles, Àmsterdam, París, Nova York o Detroit.

Slim també és conegut al Berguedà per diferents treballs que ha dut a terme als carrers, com en el projecte d'Art al carrer d'Avià o murals per al Konvent, entre d'altres, així com també a l'escola pública de Sant Joan de Berga, de la qual va ser alumne. 

Slim Safont (Berga, 1995) va començar a fer grafitis amb 13 anys i, quan va acabar els estudis obligatoris, va decidir estudiar el grau de Belles Arts. Des de llavors ha aconseguit guanyar-se la vida en matèria d'art urbà i com a artista polifacètic. 
 

Nil Safont durant el seu treball a Montmajor. Foto: Cedida

 

Detall del mural que va fer al març a Montmajor. Foto: Cedida