L'Ajuntament i Berga Comercial avaluen com ha de ser la reobertura de les botigues

L'objectiu és garantir que la desescalada es faci amb seguretat

Redacció
02 de maig del 2020
Actualitzat a les 21:35h
El president de Berga Comercial, Xavi Orcajo, atenent a la seva botiga de menjar per animals durant el confinament.
El president de Berga Comercial, Xavi Orcajo, atenent a la seva botiga de menjar per animals durant el confinament. | ACN
L'Ajuntament de Berga i Berga Comercial han iniciat les converses de col·laboració per avaluar el Pla d'Obertura d'establiments comercials que ha elaborat l’entitat pels seus associats. El pla estudia com s'ha fer la reobertura de les botigues amb seguretat.

Segons han explicat en un comunicat, "l'objectiu és estendre la iniciativa, en la mesura del possible, a la resta d’establiments de la ciutat per garantir que els comerços i serveis que tenen permesa l’obertura en la primera fase del Pla de desescalada, establert per les autoritats governamentals, puguin fer-ho amb seguretat".

El Pla d'Obertura de Bergacomercial constarà d'un seguit de mesures preventives i protocols que hauran de seguir els establiments per aconseguir que la reobertura al públic es realitzi amb les màximes garanties de seguretat per a la ciutadania i pels comerciants.

Les mesures sanitàries que hauran de complir els comerços i serveis seguiran les directrius que determinarà l'organisme competent de la Generalitat de Catalunya per a cadascun d’ells.

Properament, es concretarà l'abast de l’acord i s'informarà dels detalls d’aquest pla local de reobertura comercial.


 
Arxivat a