La Residència d’Avis de la Pobla de Lillet es manté sense positius de Covid-19

Els resultats dels tests PCR realitzats a la Residència de la Pobla que es coneixen per ara són tots negatius

30 d'abril del 2020
Actualitzat el 01 de maig a les 0:02h
Residència d'Avis de la Pobla de Lillet.
Residència d'Avis de la Pobla de Lillet. | Google Maps
La Residència d’Avis de la Pobla Lillet ha realitzat tests PCR als residents i al personal del centre. De moment, els resultats d’aquestes proves, que encara falten alguns per conèixer, són tots negatius.

A Berga, la Residència Sant Bernabé tampoc presenta cap cas de coronavirus. En aquest centre també s’han realitzat tests PCR als usuaris i als treballadors. En canvi, la Residència de les Germanetes, que es troba a la mateixa ciutat, pateix una situació ben diferent: un 65% de les proves PCR són positives un cop rebuts tots els resultats.

En el cas de Bagà, aquesta setmana la Residència Salarich Calderer ha patit una nova defunció (dilluns 27 d'abril). En total registra un total de 26 morts des de l’inici del brot, però la manca de tests PCR, així com de testos ràpids, impedeix determinar si han estat per coronavirus.

Residències a l’espera de saber els resultats

A la Residència l’Onada de Casserres s’han fet també tests PCR als residents i al personal del centre. Tal com detalla l’alcalde de Casserres, Josep Colillas, el centre està a l’espera de saber tots els resultats dels tests PCR. En aquesta línia, Colillas precisa que en tindran coneixença d’aquí uns dies.

Un altre centre que està pendent de conèixer els resultats de les proves PCR és la Residència Sant Josep de Puig-reig. Així ho detalla la directora de la Residència Sant Josep, Gemma Pellicer.