Ginkgo dona 700 litres de caldo de la seva caminada solidària a Càritas

Les peticions d'ajuda per cobrir necessitats bàsiques, com l’alimentació o el pagament de lloguers o subministraments bàsics s'ha multiplicat des de l'inici de la crisi

29 d'abril del 2020
Actualitzat a les 20:57h
Ginkgo entregarà 700 litres de caldo a Càritas.
Ginkgo entregarà 700 litres de caldo a Càritas. | Cedida
Ginkgo, l'associació de persones afectades pel càncer del Berguedà, ha donat 700 litres de caldo Aneto a Càritas davant l'actual situació d'emergència alimentària. Es tracta del caldo que l'entitat tenia previst repartir en la caminada solidària pel càncer infantil "Pas a Pas" prevista pel passat 15 de març i que finalment es va suspendre per culpa de la pandèmia. 

La presidenta de Ginkgo, Aurora Fernàndez, ha explicat que són "conscients" que aquest any serà impossible fer la caminada i ha destacat que "la comarca pateix una situació d'emergència alimentària", motiu pel qual consideren que "aquesta és la millor col·laboració que podia fer Ginkgo". 

Càritas Berga ha multiplicat les peticions d’ajuda que ha rebut des de l’inici de la situació d’estat d’alarma a causa del coronavirus, segons ha fet públic la mateixa entitat. A més, hi ha hagut un augment molt important de demandes per als infants i d’ajut econòmic per pagar lloguers, llum i altres serveis essencials.

Les associacions de veïns de la ciutat de Berga van fer una crida a la ciutadania la setmana passada "perquè tothom col·labori amb Càritas", aportant "menjar i els productes que actualment són més necessaris: cereals, cacau, sabó de rentadora i gel de bany", tal com va informar NacióBerguedà. Per recollir els productes, els supermercats Petit Preu i Super Pedret han posat a disposició un espai per guardar les donacions. 

​ ​
Arxivat a