Un «escape room» ambientat en la Pobla de Lillet per fer més divertit el confinament

En poc més d'una setmana ja hi han jugat prop de 870 usuaris

28 d'abril del 2020
Actualitzat a les 20:05h
Un 'escape room' virtual et convida a resoldre un enigma ambientat en la Pobla.
Un 'escape room' virtual et convida a resoldre un enigma ambientat en la Pobla. | Michael Dziedzic
Les escape rooms virtuals han estat des de l'inici de la pandèmia una fórmula més d'escapisme per aquells milers de ciutadans que es troben atrapats entre les quatre parets de casa per culpa del coronavirus. Un aficionat a les escape room de la Pobla de Lillet n'ha creat ara una d'ambientada en el municipi. El tècnic de so i graduat en mitjans audiovisuals Enric Soto s'ha empescat El Misteri de la Pobla, un joc virtual per no perdre el somriure i fugir una estona de l'avorriment i la incertesa que provoca la situació, i que en pocs dies de funcionament ha aconseguit atraure prop de 870 jugadors. 

"És una història fictícia ambientada a la Pobla de Lillet, però encara que no coneguis el municipi pots jugar-hi igualment", ha explicat el seu creador a NacióBerguedà. S'hi pot accedir a través del següent enllaç: www.linktr.ee/sotenav.

El Misteri de la Pobla​ és una proposta d'escapisme virtual que s'ha de dur a terme a través d'un ordinador. És un joc pensat per entre 1 i 6 jugadors i s'aconsella tenir paper i boli a mà per fer anotacions mentre s'intenta resoldre la clau de tot plegat. Per una millor organització de l'usuari, també es recomana crear una carpeta al seu ordinador on anar-hi col·locant els arxius importants que s'haurà d'anar descarregant.

L'enigma que proposa resoldre l'escape room comença amb "la desaparició del mossèn del poble" i la recerca que n'emprén l'escolanet. T'atreveixes a ajudar-lo?
 

Introducció a l'escape room inspirat en la Pobla de Lillet.