Una persona desallotjada per l'ensorrament parcial d'un edifici al carrer Buxadé de Berga

Els Bombers han informat que els fets han tingut lloc al voltant de les 9 del vespre quan la paret del pis s'ha esfondrat per causes que encara es desconeixen

27 d'abril del 2020
Actualitzat a les 14:31h
L'incident s'ha produït en un edifici del carrer Buxadé.
L'incident s'ha produït en un edifici del carrer Buxadé. | @barri_vell/Instagram

L'incident s'ha produït en un edifici del carrer Buxadé. Foto: @barri_vell/Instagram


Una persona ha estat desallotjada aquest diumenge al vespre del seu domicili després que s'hagi esfondrat una paret de l'edifici, al número 26 del carrer Buxadé de Berga, segons fonts dels Bombers de la Generalitat. Les mateixes fonts han indicat que l'incident no ha produït cap dany personal a la persona que viu a l'immoble que ha rebut suport dels serveis municipals. La veïna afectada s'ha pogut reallotjar de manera temporal a casa d'un familiar directe. 

Els Bombers han informat que els fets han tingut lloc al voltant de les 9 del vespre quan la paret del pis s'ha esfondrat per causes que encara es desconeixen. En concret, l'ensorrament ha estat interior, sobre un garatge que hi a la casa que dona al carrer de sota (el carreró d'accés al carrer de l'Harmonia). 

Fins a tres dotacions de Bombers s'han desplaçat al lloc dels fets després de rebre l'avís de la Policia Local de Berga i hi han treballat aproximadament durant una hora. També s'ha alertat l'arquitecte municipal. Segons els Bombers, als edificis del costat del lloc del succès no hi havia ningú en produir-se l'incident i no hi ha hagut altres afectats. 

 
 
Arxivat a