L'IES de Puig-reig obre la preinscripció per a l'FP d'agroalimentació

Els interessats s'hi podran apuntar del 12 al 19 d'abril

Redacció
13 d'abril del 2015
Actualitzat a les 21:51h

Institut de Puig-reig Foto: Joaquim Puig


L'Institut de Puig-reig ja ho té tot a punt per oferir, de cara al curs que ve, el nou cicle formatiu dual i de grau mitjà sobre elaboració de productes agroalimentaris. Aquests estudis de formació professional tenen una durada de dos anys i combinaran un primer curs de formació teòrica al centre, amb un segon curs de pràctiques remunerades a empreses, amb contracte o beca. Segons ha informat l'institut, el cicle formatiu obrirà el període d'inscripcions el 12 de maig, i el tancarà el 19 del mateix mes. 

Per a la directora de l'IES, Dolors Uriz, poder impartir aquest cicle formatiu obre moltes possibilitats. De fet, l'Institut “feia molts anys” que demanava incloure un mòdul de formació professional de caràcter públic entre la seva oferta, ja que el Berguedà té una gran manca d'aquest tipus de formació i és una manera de donar-hi sortida. A més, el fet que es tracti d'un sector en auge a la comarca, obre “perspectives de futur”, i els alumnes que hi participin tindran “moltes possibilitats de trobar feina en acabar els estudis”, segons l'Associació Comarcal d'Empresaris del Berguedà (ACEB). Les persones que s'apuntin al cicle cursaran estudis per treballar en empreses de transformació i producció d'aliments del Bages i del Berguedà com, per exemple, fàbriques d'embotits, conserves i tot el relacionat amb el tractament de les primeres matèries per a l'alimentació. 
Arxivat a