Venturós agraeix l'esforç d'infants i famílies durant el confinament i avisa que ara no es pot abaixar la guàrdia

L'alcaldessa s’ha dirigit especialment als nens i nenes per reconèixer l’actitud i la responsabilitat amb la qual han afrontat una situació "poc natural" pel fet de no poder anar a l'escola

26 d'abril del 2020
Actualitzat a les 21:39h


L'alcaldessa de Berga, Montse Venturós, ha emès aquest diumenge un missatge adreçat als veïns i veïnes de la ciutat arran de l’entrada en vigor de l'ordre que permet la sortida al carrer dels infants menors de 14 anys durant una hora al dia des d'aquest diumenge, 26 d’abril. Venturós ha agraït l’esforç realitzat pels infants i les famílies durant el període de confinament pel coronavirus. De fet, l'alcaldessa s'ha dirigit especialment als nens i nenes per reconèixer l’actitud i la responsabilitat amb la qual han afrontat una situació poc natural pel fet de no poder anar a l’escola ni veure els seus companys i companyes.

Tanmateix, Venturós ha recordat que cal continuar prenent consciència col·lectiva de la situació d’emergència sanitària en la que ens trobem, ja que la pandèmia segueix afectant la salut de les persones. La batllessa de Berga ha reiterat la importància de complir les mesures preventives establertes per les autoritats sanitàries i governamentals per evitar un increment dels contagis i el retorn a l’inici de l’estat d’alarma i el confinament total, ja que seria negatiu, també per a la salut emocional de les persones.

Per últim, l’alcaldessa ha esmentat que l’Ajuntament de Berga està "a la disposició de les persones per atendre qualsevol necessitat que pugui sorgir", tenint en compte que el més important en aquests moments és la vida dels veïns i veïnes de la ciutat.