VÍDEO La Cobla Ciutat de Berga enregistra el ball de l'Àliga que no podrà tocar a plaça el diumenge de l'Ascensió

Han ofert un petit tràiler dels enregistraments i han avançat que el 24 de maig, el dia en què en circumstàncies normals hauria de sortir el Tabal, es podrà gaudir del vídeo sencer

26 d'abril del 2020
Actualitzat a les 16:51h
Els baixos de la Cobla Ciutat de Berga en la gravació.
Els baixos de la Cobla Ciutat de Berga en la gravació. | Cobla Ciutat de Berga


Aquest Corpus no hi haurà Patum a Berga i caldrà veure si la celebració per excel·lència de la ciutat podrà realitzar-se en algun altre moment de l'any, de cara el setembre. Però la festa és quelcom que, d'una manera o altra, sempre acompanya els berguedans. En aquest sentit, des de la Cobla Ciutat de Berga han volgut enregistrar el ball de l'Àliga que el pròxim 24 de maig, dia de l'Ascensió i en què estava previst que sortís el Tabal, no podran interpretar a la plaça de Sant Pere. 

De moment, els membres de la formació, uns 25 músics, han ofert un petit tràiler dels enregistraments i han avançat que el 24 de maig es podrà gaudir del vídeo sencer. Baixos, saxos, clarinets, percussions, trompetes, flauta i director de la Cobla Ciutat de Berga s'han gravat des de casa interpretant aquesta peça emblemàtica del Corpus berguedà que, de ben segur, que en un dia tan assenyalat no deixarà ningú indiferent.