Puig-reig compra 500 mascaretes infantils a una empresa tèxtil local

Les mascaretes, de diferents mides, són per a nens i nenes d’entre 3 i 14 anys i es poden reutilitzar fins a 80 vegades sempre i quan es rentin a 35 graus després de cada ús

24 d'abril del 2020
Actualitzat a les 18:07h
 Puig-reig ha fet una compra de 500 mascaretes infantils a l’empresa Tèxtil Tàpias SL de l’Ametlla de Merola.
Puig-reig ha fet una compra de 500 mascaretes infantils a l’empresa Tèxtil Tàpias SL de l’Ametlla de Merola.
L'Ajuntament de Puig-reig ha fet una compra de 500 mascaretes infantils a l'empresa local Tèxtil Tàpias SL, de l'Ametlla de Merola, segons ha informat aquesta tarda el consistori. Es tracta de mascaretes certificades i que tenen tots els controls de qualitat. Les mascaretes, de diferents mides, són per a nens i nenes d’entre 3 i 14 anys i es poden reutilitzar fins a 80 vegades sempre i quan es rentin a 35 graus després de cada ús. 
 
Durant els propers dies, l'ajuntament detallarà com es portarà a terme la distribució de les mascaretes per tal que puguin arribar a tots els nens i nenes del municipi. 

Podran sortir a passejar una hora al dia prop de casa a partir de diumenge

El Consell espanyol de Ministres extraordinari d'aquest divendres ha avalat que els menors de fins a 14 anys surtin a passejar una hora al dia prop de casa a partir de diumenge. La mesura es regularà en una ordre ministerial que es publicarà dissabte perquè entri en vigor el dia següent. Tal com ja va anunciar el govern espanyol, fins a tres nens junts podran sortir entre les 9 i les 21 hores acompanyats d'un adult que convisqui amb ells. Ho podran fer amb joguines i se'ls permetrà saltar, córrer i jugar però no podran accedir a parcs o zones infantils. No es podran allunyar més d'un quilòmetre del seu domicili.