L'Hospital de Berga s'afegeix de nou a la campanya «Cap nen sense conte», ara en format digital

Els impulsors del projecte posen a disposició del públic tots els contes en pdf i també n'ofereixen el videoconte

Redacció
24 d'abril del 2020
Actualitzat a la 13:36h
La lectura sempre és oportuna en aquests moments.
La lectura sempre és oportuna en aquests moments. | Europa Press
L'Hospital Sant Bernabé de Berga ha participat, per tercer any consecutiu, en el projecte Cap nen sense conte, que vol apropar els contes i la lectura a diferents centres hospitalaris del país. Enguany, la situació provocada per l’epidèmia de coronavirus ha obligat a canviar el format d'aquesta iniciativa i els contes, enlloc de lliurar-se de manera física, s'han facilitat en suport digital.

El conte publicat aquest any, que porta per títol Els fills de l’emperador Xiao Ling, pot descarregar-se en pdf des del web de l’Hospital Sant Bernabé (www.hchsb.info). També hi ha l’opció d’entrar al web http://www.capnensenseconte.cat/, on es poden trobar tots els contes publicats des de l’inici del projecte, en pdf i també en format de videoconte.

Cap nen sense conte (i la seva campanya específica Per Sant Jordi, cap nena/a hospitalitzat sense conte) va néixer l’any 2013 de la mà d’Antoni Argent, escriptor i professor de secundària, i Núria Ramon, professora de secundària i il·lustradora, amb l’objectiu de promoure la lectura entre els nens i nenes. Des d’aleshores s’han repartit milers d’exemplars de diferents títols en hospitals, biblioteques i escoles de tot el país. Aquest serà el tercer any que el projecte arriba al Berguedà gràcies a la implicació de l’Hospital Sant Bernabé
 

'Els fills de l’emperador Xiao Ling', la lectura d'enguany. Foto: HSB

Arxivat a