L’Ajuntament de Gironella ofereix un servei gratuït de suport emocional i acompanyament al dol

El servei compta amb una psicòloga sanitària que atendrà telefònicament les consultes i oferirà eines i estratègies per aprendre a gestionar aquesta situació i millorar la salut emocional.

Pilar Màrquez Ambròs/Redacció
24 d'abril del 2020
Actualitzat a les 12:14h
El servei es pot sol·licitar a través de la pàgina web, l'App de Gironella o per telèfon.
El servei es pot sol·licitar a través de la pàgina web, l'App de Gironella o per telèfon.
L'Ajuntament de Gironella posa a disposició de la població un servei gratuït de suport emocional i acompanyament al dol davant la pandèmia de la Covid-19. La regidora d'Atenció a les Persones, Teresa Terricabres explica que l'objectiu és "atendre i fer una primera valoració a les persones del municipi que presentin malestar emocional de manera continuada, com ara angoixa, tristesa, preocupació excessiva, dificultats per dormir, causat per la situació actua'l".

Aquest servei, que s'ofereix des de Serveis Socials, vol oferir suport especialitzat a la ciutadania. Per això compta amb una psicòloga sanitària que atendrà telefònicament les consultes i oferirà eines i estratègies per aprendre a gestionar aquesta situació i millorar la salut emocional.

El servei, que ha entrat en funcionament dijous 23 d'abril, oferirà atenció telefònica de dilluns a divendres de 10 a 12 hores i es pot sol·licitar a través del formulari web, l'App de Gironella o trucant al 655093194.

Arxivat a