Les entitats veïnals reparteixen desenes de roses de Sant Jordi als centres sanitaris de Berga

La iniciativa es porta a terme en col·laboració amb la Llar Santa Maria de Queralt i el Taller Coloma

23 d'abril del 2020
Actualitzat a les 18:00h
Imatge d'unes roses.
Imatge d'unes roses. | ACN
Les associacions de veïns de Berga, en col·laboració amb la Llar Santa Maria de Queralt i el Taller Coloma, han repartit aquest Sant Jordi 2020 desenes de roses entre l'Hospital Sant Bernabé de Berga, el Centre d'Atenció Primària CAP Berguedà i les residències d'avis Sant Bernabé i Nostra Senyora de Queralt (Les Germanetes), així com als efectius del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM). Ho han fet com agraïment "a la tasca incansable, solidària i abnegada que porten a terme per cuidar-nos i atendre'ns de la millor manera en aquesta greu situació de pandèmia", han assegurat en un comunicat. Altres empreses i entitats també han fet arribar roses, aquest dijous, a l'Hospital Sant Bernabé. 

Les roses que arribaran al personal sanitari al llarg de la jornada, per part del teixit veïnal de la ciutat, són les solidàries de la Llar Santa Maria de Queralt. Les entitats les han cedit per tal de reconèixer la feina als professionals de la salut, a qui les associacions de veïns qualifiquen en la nota com "els nostres àngels de la guarda".

Les associacions de veïns han agraït "la important col·laboració" de la Floristeria L'Orquídia de Berga i la Floristeria de Guardiola de Berguedà que permeten acompanyar les vermellíssimes roses de resplendents fulles verdes. 

L'objectiu és que el personal sanitari que ho està donant tot per vèncer la Covid-19 tingui un moment de descans i pugui endur-se una rosa a casa per Sant Jordi. 

No serà un Sant Jordi corrent, ja que no es pot celebrar al carrer. Ahir l'Associació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà (APDPB) va saber que finalment no podria vendre tampoc la rosa solidària de la Llar als comerços, tal com tenia previst. Però no ha renunciat a fer una tasca solidària amb aquestes flors. També n'ha regalat als establiments que hi col·laboraven. 
 

Un dels rams de roses al CAP Berguedà. Foto: CAP Berguedà

 

Cubells de roses a les portes de l'Hospital Sant Bernabé de Berga, entre les quals les de les associacions de veïns, del Líven i la Floristeria l'Orquídia. Foto: HSB
 

Rams de roses de les associacions de veïns a l'Hospital Sant Bernabe. Foto: HSB
 

Un cartell gegant amb el lema 'Tot anirà bé' a la façana del CAP Berguedà. Foto: CAP Berguedà



Arxivat a