coronavirus

Reobren les deixalleries del Berguedà

A causa de la pandèmia només es permetrà l'entrada d’un vehicle amb una sola persona a les instal·lacions, dos en el cas de Berga

per Pilar Màrquez Ambròs, 22 d'abril de 2020 a les 12:36 |
Una deixalleria del Berguedà. | Consell Comarcal del Berguedà
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dijous 23 d'abril reobriran les deixalleries fixes del Berguedà, o sigui, les de Berga, Guardiola de Berguedà i Puig-reig, després del seu tancament amb motiu de l’estat d’alarma. Així ho ha informat el Consell Comarcal del Berguedà

Els horaris de dilluns a divendres es mantenen, tal com estan programats (podeu consultar aquí), ara bé hi haurà unes normes estrictes de seguretat. 

 

A causa de la pandèmia només es permetrà l'entrada d’un vehicle amb una sola persona a les instal·lacions, dos vehicles en el cas de Berga perquè la deixalleria és més gran. A més, serà obligatori l'ús de guants i mascareta per accedir-hi i durant la descàrrega de residus. Caldrà mantenir la distància de seguretat i no estarà permesa l'entrada a les oficines de les instal·lacions.

Les deixalleries mòbils, en marxa el 4 de maig

Pel que fa a la deixalleria mòbil, es tornarà a oferir el servei el dilluns 4 de maig amb mesures de seguretat similars. A partir d'aquell moment, es reprendrà el servei començant pel municipi que toqui (segons el calendari) el dia de la reobertura.

La recollida de voluminosos es reprendrà dimarts 5 de maig, ja que els dilluns mai no s’ha prestat el servei.

 

Participació