Puig-reig convida a fer exercici físic des de casa

Les sessions físiques recomanades es retransmetran per TV Puig-reig i també es podran trobar íntegrament al web de l’Ajuntament

22 d'abril del 2020
Actualitzat a les 14:07h
Estiraments de ioga, en una imatge d'arxiu (arxiu).
Estiraments de ioga, en una imatge d'arxiu (arxiu). | Cristina Garde
L'Ajuntament de Puig-reig amb la col·laboració de diferents centres del poble organitzarà un conjunt de sessions d'activitat física des de casa "amb l’objectiu de tenir un confinament actiu i saludable", segons ha informat el regidor d'Esports, Cristian Pérez.

Durant les properes quatre setmanes hi haurà un horari setmanal amb les diferents sessions proposades pels centres que s’adreçaran a diferents tipologies d'usuaris. Les diferents sessions es retransmetran per TV Puig-reig i també es podran trobar íntegrament al web de l’Ajuntament. La iniciativa s'anomena "Mou-te des de casa" i comença a oferir-se avui mateix amb classes de ioga, gimnàstica preventiva, pilates, i estiraments i mobilitat. 

Les activitats es passaran per la televisió local a les 10 del matí i a les 6 de la tarda. El consistori anima a tothom a participar-hi i a compartir experiències a les xarxes socials amb els hashtags #moutedesdecasa i #confipuigreig.

Hi col·laboren Marc Coll Centre fisioterapèutic, SOMA Osteopatia, El Buit, Centre Gimnàstic del Berguedà i Fèlix Rovira Fisioterapeuta. 

Un dels objectius de la iniciativa, que ha sorgit des de la regidoria d'Esports del consistori, és, precisament, donar també suport i visibilitat als centres esportius del municipi que van haver de baixar persianes el passat 14 de març per la pandèmia.