GRÀFIC L'Hospital de Berga ha donat 20 altes per Covid-19 en els últims 10 dies

Baixen fins a 38 les persones ingressades per coronavirus al centre i el nombre de decessos acumulats des de l'inici de la crisi es manté en 31

20 d'abril del 2020
Actualitzat a les 20:29h
Hospital Sant Bernabé de Berga (arxiu).
Hospital Sant Bernabé de Berga (arxiu). | Aida Morales

Hospital Sant Bernabé de Berga (arxiu). Foto: Aida Morales.


L'Hospital de Berga ha donat 20 altes per Covid-19 en els últims 10 dies, i ja hi ha 66 persones que han superat la malaltia tot estant ingressats al centre. El passat 10 d'abril, l'hospital comarcal acumulava 46 altes, segons les dades facilitades per l'hospital. Des de llavors, la corba de contagis i defuncions també s'ha estabilitzat. 

El recompte de casos de les últimes hores parla, a hores d'ara, d'un total de 38 pacients ingressats per coronavirus, cinc menys que el dia anterior. Aquest dilluns, s’han donat dues altes i no hi ha hagut cap defunció. Fonts de l'hospital recorden, això sí, que en el recompte de casos diaris hi intervenen altres variables, com per exemple els trasllats a d’altres centres. 

Una altra notícia positiva a tenir en compte és com s'ha aconseguit frenar la corba de contagis entre professionals sanitaris amb una progressió gairebé nul·la des de fa ja gairebé dues setmanes. Des de dimecres 8 d'abril, només hi ha hagut el cas d'un sanitari que ha donat positiu de coronavirus. En les darreres 24 hores, aquesta tendència s'ha mantingut i tampoc hi ha hagut nous casos de professionals positius per Covid-19.

La xifra de decessos acumulats des de l'inici de la pandèmia i fins a aquest dilluns és de 31 persones. 

 
Arxivat a