En un toll de sang i sexe

Xavier Gonzàlez-Costa
17 d'abril del 2020
Actualitzat a les 21:57h
Il·lustracions: Bet Calderer / Text: Xavier Gonzàlez-Costa
Il·lustracions: Bet Calderer / Text: Xavier Gonzàlez-Costa
Aquest és un conte que va publicar-se a la secció A la vora del foc el 23 de gener de 2017.  

En aquest segon dia de sexe confinat, un avís per a aquelles i aquells que diuen que fer l'amor és un exercici tan saludable. Aneu alerta que, com qualsevol remei, també té les seves contraindicacions i els seus efectes secundaris.


«En un toll de sang i sexe»

Enfonso la meva virilitat desbocada en el teu desig més humit, i m'abandono al moviment del meu instint. Et miro, i et veig sota meu com et mossegues el llavi de plaer, ofegant un gemec imprudent que podria delatar-nos. Els teus mugrons, durs i encesos, se'm fonen a la boca, i la cadència del meu vaivé s'accelera cada cop més irrefrenablement... fins que un cruixir sec, al meu darrere, m'estronca l'orgasme i sento com l'ira del teu marit se'm clava a les entranyes, acabant amb les nostres vides extasiades, que es dilueixen en un toll de sang i sexe, damunt el seu llit, inevitablement.
 
Un conte per cada dia de confinament. Nacióberguedà et convida a recuperar el millor de la seva secció de contes. Cada dia publicarem de nou una de les histories de Xavier Gonzàlez-Costa amb il·lustracions de Bet Calderer perquè en puguis gaudir durant el confinament. 

A la vora del foc és una secció que va néixer per Sant Jordi de 2015 de la col·laboració de Xavier Gonzàlez-Costa i Yorgos Konstantinou i que continua en l'actualitat amb les il·lustracions de Bet Calderer.