Alumnes de l'Escola Xarxa i del Serra de Noet busquen finançament pel projecte EJE

Els joves s'assessoren sobre les possibilitats i requisits per aconseguir liquiditat

Redacció
10 d'abril del 2015
Actualitzat a la 13:12h

Alumnes de l'Escola Xarxa Foto: ADBerguedà


Tres alumnes de l'escola Xarxa i tres més de la SES Serra de Noet de Berga s'han reunit amb el director de l'oficina de 'la Caixa' del passeig de la Pau, Joan Alberch, per aconseguir finançament per tal de tirar endavant els seus projectes empresarials. Concretament, es tracta de dues cooperatives integrades en el projecte 'Empresa Jove Europea', una iniciativa educativa que es desenvolupa en aquestes dues escoles per tal de fomentar la cultura emprenedora entre els alumnes. 

L'Alba, la Mireia i el Cristian, de Xarxa, han presentat al director de l'entitat bancària la cooperativa CEX, mentre que l'Elena, l'Arnau i l'Adrià han explicat quines són les seves necessitats per portar a terme INSPLUS. L'objectiu de tots ells és tirar endavant l'empresa, establir relacions comercials amb altres cooperatives, i importar i exportar productes entre sí. Concretament, les dues cooperatives ja han contactat amb altres escoles d'Astúries i del Regne Unit, tot i que els productes també es podran aconseguir el dissabte 9 de maig, a Berga, al mercat de cooperatives que s'organitzarà. 

L'objectiu de reunir-se amb el director de 'la Caixa' ha estat assessorar-se sobre les línies de finançament més adequades per valorar la viabilitat del seu projecte empresarial. També han après quins són els documents necessaris i els estudis previs per a obtenir els diners, així com les dificultats i facilitats que, en cadascun dels casos, es poden tenir. 
 

Alumnes de la SES Serra de Noet Foto: ADBerguedà


Arxivat a