Desig (in)satisfet

Xavier Gonzàlez-Costa
16 d'abril del 2020
Actualitzat a les 20:35h
Il·lustracions: Bet Calderer / Text: Xavier Gonzàlez-Costa
Il·lustracions: Bet Calderer / Text: Xavier Gonzàlez-Costa
Aquest és un conte que va publicar-se a la secció A la vora del foc el 7 de maig de 2018. 

Com que ja torna a ser dijous i s'albira un nou cap de setmana, us hem preparat quatre contes de sexe per escalfar (o no) aquest confinament.



«Desig (in)satisfet»

El botó patia, estrangulat pel trau, la pressió d'aquelles sines voluptuoses que es dibuixaven sota la roba i s'ensenyaven distretes per sobre un escot despreocupat, provocant-li, sense malícia ni vergonya, el seu desig més irrefrenable i primitiu. Un desig irracional, un desfici brutal que l'obcecava amb tanta fúria, que no podia contenir de cap manera les seves reaccions més viscerals i els seus instints més animals.

Arribat a aquest punt, la temptació d'aquelles formes arrodonides movent-se, ingràvides i suggerents, darrere aquell teixit inoportú, l'encegava de tal forma que, si hagués pogut, l'hauria estripat sense miraments per fer-les seves, seves i només seves... però no podia. No podia, i no entenia per què l'existència s'acarnissava amb ell, impedint-li abastar allò que més desitjava, i havia d'ofegar la seva frustració, la seva ràbia i la seva desesperació en les llàgrimes i els sanglots que, finalment, se li descontrolaven.

El moment es precipitava, les emocions entraven en crisi i col·lapsaven... Fins que la mare, somnolent i resignada, alliberava el botó del seu tràngol dramàtic, s'obria la camisa de dormir i deixava que el nadó afamat s'enganxés a aquell mugró que vessava vida, retornant la calma a una nit que s'acostava massa de pressa al dia.

Després del rotet i un petó al front d'aquells que qui ens ha portat al món ens deixa impresos a l'ànima, el petit home se submergia novament en un somni de pits esplendorosos, que no per coincident tenia res a veure amb el que feia trempar al seu pare, ajagut allà al costat, afectat per una gana que, ell segur, trigaria a apaivagar.

 
Un conte per cada dia de confinament. Nacióberguedà et convida a recuperar el millor de la seva secció de contes. Cada dia publicarem de nou una de les histories de Xavier Gonzàlez-Costa amb il·lustracions de Bet Calderer perquè en puguis gaudir durant el confinament. 

A la vora del foc és una secció que va néixer per Sant Jordi de 2015 de la col·laboració de Xavier Gonzàlez-Costa i Yorgos Konstantinou i que continua en l'actualitat amb les il·lustracions de Bet Calderer.