Berga fa una crida per detectar veïns que es trobin en situació de vulnerabilitat

La iniciativa pretén sensibilitzar la ciutadania i fer-la partícip a l’hora de detectar persones que puguin necessitar l’ajuda dels serveis socials municipals

16 d'abril del 2020
Actualitzat a les 12:26h
Serveis Socials de l'Ajuntament de Berga.
Serveis Socials de l'Ajuntament de Berga. | Aj. Berga

L'Ajuntament de Berga ha animat la ciutadania a fer-se partícip de la cura i el suport als altres i a contactar amb l'àrea de Drets Socials del consistori si es detecta "alguna situació de vulnerabilitat entre el veïnat". Segons recorden des del consistori, "el suport, la cura i l'empatia amb les persones que formen part del nostre dia a dia és més fonamental que mai" en aquest moment de pandèmia global pel coronavirus. Per això, aquesta iniciativa pretén apel·lar a l'empatia dels ciutadans per arribar a la població que ho necessita i que no es pot detectar sense sense la col·laboració dels veïns i les veïnes de la ciutat.

Per contactar amb l'àrea de Drets Socials, es pot trucar al telèfon 93 821 53 31 o enviar un correu electrònic [email protected]. L'horari d'atenció és de 9 del matí a 2 de la tarda.
La iniciativa pretén sensibilitzar la ciutadania i fer-la partícip a l’hora de detectar persones que puguin necessitar l’ajuda dels serveis socials municipals. 
 
Arxivat a