Mor l'exregidor de Montmajor Josep Sabata Macià a l'edat de 57 anys

Va estar en política municipal en la legislatura 1995-1999 i era molt conegut per haver estat membre de la colla de Geganters i Grallers del Comú de Montmajor des dels seus inicis

16 d'abril del 2020
Actualitzat a les 12:08h
Llaç negre en una imatge compartida a les xarxes socials per la colla de Geganters i Grallers de Montmajor.
Llaç negre en una imatge compartida a les xarxes socials per la colla de Geganters i Grallers de Montmajor. | Geganters i Grallers del Comú de Montmajor.
Ha mort l'exregidor de Montmajor Josep Sabata Macià a l'edat de 57 anys, com a conseqüència d'un càncer. Va ser regidor de l'Ajuntament de Montmajor en la legislatura 1995-1999 i era molt conegut per haver estat membre de la colla de Geganters i Grallers del Comú de Montmajor des dels seus inicis. 

L'Ajuntament de Montmajor li ha dedicat aquest dimecres una nota de reconeixement i ha recordat la tasca que va realitzar com a regidor, tot agraint la seva implicació en política municipal. "Era un bon home, honest i treballador. Es va dedicar amb abnegació al que ell deia 'el meu món', que eren les seves vaques, que cuidava amb autèntica devocació", han ressaltat des del consistori. Així mateix, l'ajuntament ha traslladat les seves condolences a familiars i amics.

També s'ha expressat en el mateix sentit la colla de Geganters i Grallers del Comú de Montmajor que ha publicat una segona nota de condol.