El Consell ofereix sessions de formació sobre les emocions durant el confinament

Les xerrades que s’ofereixen aniran totes a càrrec d’Oriol Julià, de l'Equip de Salut i Educació Emocional (SEER) i que parlarà de les emocions en temps del coronavirus

Redacció
15 d'abril del 2020
Actualitzat a les 18:36h
Una teràpia de gestió de les emocions.
Una teràpia de gestió de les emocions. | Arxiu
El Consell Comarcal del Berguedà proposa cinc xerrades per acompanyar les persones a parlar i entendre les seves emocions, el seu dolor i com afrontar-ho davant la pandèmia de la Covid-19.

Durant les properes dues setmanes, s'oferiran cinc càpsules formatives gratuïtes i obertes a tothom. Per participar a les formacions s’ha d’omplir un senzill formulari amb les dades bàsiques de qui s’inscriu. Les inscripcions es poden fer fins a dues hores abans de l’inici de la xerrada. També dues hores abans de començar, es rebran els codis i les instruccions a l’adreça de correu electrònic. No cal inscriure’s a les cinc sessions, es pot fer la inscripció per a la sessió que es vulgui.

Les formacions que s’ofereixen aniran totes  a càrrec d’Oriol Julià, de l'Equip de Salut i Educació Emocional (SEER) i que parlarà de les emocions en el temps de confinament, degut a la crisi provocada pel coronavirus. La primera sessió serà el dilluns 20 d’abril i, l’última, el dilluns 4 de maig.

Les sessions giraran a l’entorn de l’alegria, el dol, la frustració, la plenitud i tantes altres emocions i sentiments.
 

Programació de xerrades per acompanyar les persones a entendres les seves emocions davant el confinament. Foto: CC Berguedà