Els impulsors de la Covidrun-Berguedà entreguen a l'hospital una recaptació final de 34.967 euros

Aquest dimarts han donat un xec simbòlic a l'Hospital Sant Bernabé que, un cop imprés, encara ha sumat donacions

14 d'abril del 2020
Actualitzat a les 16:23h
Entrega simbòlica d'un xec per part dels impulsors de la Covidrun-Berguedà.
Entrega simbòlica d'un xec per part dels impulsors de la Covidrun-Berguedà. | Cedida
Els impulsors de la marató esportiva Covidrun-Berguedà, que aquest diumenge va superar totes les expectatives de participació, han entregat la recaptació total de 34.967 euros a l'hospital. Ho han fet aquest dimarts amb la donació simbòlica d'un xec a les portes del centre. El xec que han entregat reflectia una xifra lleugerament més baixa, de 34.757, perquè hi ha hagut donacions d'última hora. El president del Joves Atletes Berga (JAB) de Berga, Alfonso López, ha explicat que inicialment s'esperaven recaptar entre 3.000 i 4.000 euros, però que la gran acollida obtinguda va superar ràpidament qualsevol previsió. 

Alfonso López ha valorat que al final la xifra hagi estat molt superior a l'esperada i la gran concurrència en les inscripcions. "Amb 3.800 inscrits, aquesta és possiblement l'activitat esportiva que ha comptat amb més participants de la història de la comarca", ha comentat. 
 

Aplaudiments durant l'entrega del xec de la Covidrun-Berguedà. Foto: Cedida
 

L’esdeveniment, organitzat per Joves Atletes de Berga, Club Esquí Berguedà, Cquie Puig-reig, Mou-te a l’Alt Berguedà, l’Hospital Comarcal Sant Bernabé i el Consell Comarcal del Berguedà, però al qual es van sumar bona part dels clubs i entitats de la comarca, va incloure un ampli ventall de disciplines que van poder-se practicar des de casa. Va comptar amb una programació àmplia d'una dotzena d'activitats dirigides online com ioga, pilates, ball o cardioboxing, cuina o balls country, però també amb proves de ciclisme o atletisme. 

Els diners recaptats es destinaran a la compra de material sanitari per a l’Hospital Sant Bernabé de Berga.

El president del JAB, Alfonso López, Vanesa Chirveches com a representant del Mou-te a l'Alt Berguedà i el Cquie Puig-reig, i Pol Selva pel Club Esquí Berguedà han fet l'entrega del xec aquest matí en representació de l'organització de la marató esportiva. Els han rebut Joana Rodríguez, cap d'infermeria, Ana Travé, cap d'urgències, i Anna Franch, directora financera-econòmica de l'hospital. 
 

Entrega simbòlica del xec de la Covidrun-Berguedà a les portes de l'hospital. Foto: Cedida