FOTOS i VÍDEOS Èxit de la marató Covidrun-Berguedà amb una recaptació de 33.680 euros i més de 3.600 participants

Les donacions es mantenen obertes fins a les 12 de la nit i els diners recaptats es destinaran a la compra de material sanitari per a l’Hospital Sant Bernabé de Berga

12 d'abril del 2020
Actualitzat el 13 d'abril a les 11:14h
Una de les participants a la marató Covidrun Berguedà.
Una de les participants a la marató Covidrun Berguedà. | JAB / Facebook
Èxit del desafiament solidari Covidrun-Berguedà que han organitzat diferents clubs esportius de la comarca amb una recaptació de 33.680 euros i més de 3.680 participants. Malgrat la marató d'activitats esportives ha acabat a les 8 del vespre, es poden continuar fent donatius fins a les 12 de la nit. 

Esportistes com Clàudia Sabata, Toni Baños o Judit Franch, però també berguedans de totes les edats i condicions, han participat en el repte que tenia com a objectiu recaptar diners per comprar material sanitari a l'Hospital Sant Bernabé.

La marató esportiva i solidària ha superat totes les expectatives i s'ha pogut seguir en directe per Instagram i a la resta de xarxes socials amb el hashtag #covidrunberguedà. 

L’esdeveniment, organitzat per Joves Atletes de Berga, Club Esquí Berguedà, Cquie Puig-reig, Mou-te a l’Alt Berguedà, l’Hospital Comarcal Sant Bernabé i el Consell Comarcal del Berguedà, ha inclòs un ampli ventall de disciplines. Ha comptat amb una programació àmplia d’activitats dirigides online com ioga, pilates, ball o cardioboxing, però també amb proves de ciclisme o atletisme. A l’inscriure's a una activitat es podia fer un donatiu des dels 3 als 25 euros. 

Més de tres milers de berguedans i berguedanes han participat de les activitats des de les 8 del matí fins a les 8 del vespre. També s'hi han unit representants polítics com el president del Consell Comarcal del Berguedà, Josep Lara, o el conseller comarcal d'Esports, Abel García, i diversos alcaldes i regidors de diferents poblacions de la comarca com Berga, Gironella, Puig-reig o Cercs. 

No et perdis els vídeos i fotografies que alguns dels participants han compartit durant tot el dia a les xarxes socials: