VÍDEO La Covidrun-Berguedà aconsegueix 3.000 inscripcions i 26.600 euros abans de començar

Els diners recaptats es destinaran a la compra de material sanitari per a l’Hospital Sant Bernabé de Berga

Pilar Màrquez / Redacció
12 d'abril del 2020
Actualitzat a les 6:13h
Un grup de persones practicant ioga abans de la crisi de la Covid-19 (arxiu).
Un grup de persones practicant ioga abans de la crisi de la Covid-19 (arxiu). | Ajuntament d'Olot
Practicar esport des de casa aquest diumenge, 12 d’abril, de les 8 del matí a les 8 del vespre. Aquesta és la proposta, sota el nom de Covidrun-Berguedà, que han organitzat diferents clubs esportius del Berguedà. Els diners recaptats es destinaran a la compra de material sanitari per a l’Hospital Sant Bernabé de Berga. Hores abans de començar, la iniciativa ha aconseguit superar totes les expectatives, arribant a la xifra de les 3.000 inscripcions i aconseguint d'inici 26.600 euros. 

L’esdeveniment, que està organitzat per Joves Atletes de Berga, Club Esquí Berguedà, Cquie Puig-reig, Mou-te a l’Alt Berguedà, l’Hospital Comarcal Sant Bernabé i el Consell Comarcal del Berguedà, inclou un ampli ventall de disciplines: córrer, ciclisme, fer escales, ballar, entre altres. Les activitats podran compartir-se a les xarxes socials amb el hashtag #covidrunberguedà.

Els sanitaris de l'Hospital Sant Bernabé han animat a tothom a participar a la Covidrun-Berguedà amb un vídeo que s'ha publicat aquesta setmana al canal d'Instagram del projecte. Des d'aquest mateix canal es podrà seguir bona part de les activitats que es facin aquest diumenge.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CovidRunBergueda (@covidrunbergueda) on

 

El cantant terrassenc Miki Núñez clourà la jornada amb una actuació que es podrà seguir en el programa especial que emetrà Televisió del Berguedà. 

Les inscripcions s’han de fer a través de la pàgina web de l’entitat Joves Atletes de Berga, on els participants s’han d’inscriure en la disciplina que desitgin i on se'n detalla els horaris i les activitats.