L'Hospital Sant Bernabé de Berga acumula ja 24 defuncions per coronavirus i 39 altes

El centre sanitari té 47 pacients ingressats per la Covid-19 i veu créixer el número de contagiats

08 d'abril del 2020
Actualitzat el 09 d'abril a les 18:10h

Hospital Sant Bernabé de Berga (arxiu). Foto: Aida Morales


L'Hospital de Sant Bernabé de Berga ha registrat quatre noves defuncions per coronavirus en les darreres hores, fet que eleva fins a 24 les morts al centre sanitari del Berguedà per culpa de la Covid-19. El centre ha donat també tres altes a domicili.

En un comunicat, l'hospital informa que hi ha 47 pacients ingressats amb positiu a la prova del coronavirus. Això significa que en les últimes hores s'ha registrat un nou creixement pel que fa als contagiats. Ahir hi havia 42 pacients ingressats, però cal restar-hi les altes i les defuncions per obtenir la xifra de nous casos: almenys 12 nous positius.

A banda, també s'ha detectat quatre nous professionals que han donat positiu i que estan en regim d'aïllament i seguiment domiciliari.

Des que es pateix la pandèmia, s'han registrat un mínim de 100 pacients ingressats, 39 altes i 24 defuncions. Entre pacients i personal sanitari contagiat, l'Hospital Sant Bernabé acumula a l'entorn de 160 casos. Cal tenir en compte que l'Hospital de Berga no disposa d'UCI, de manera que els casos més greus es traslladen a Althaia. La xifra de trasllats no es fa pública.